Nijhuis fluit topper in Alkmaar

Nijhuis 1280 AZ Ajax
Nijhuis 1280 AZ Ajax

Bas Nijhuis is komende zondag de scheidsrechter bij de Eredivisie-wedstrijd AZ - Ajax. Hij wordt in Alkmaar geassisteerd door Mario Diks en Dave Goossens. Rob Dieperink is de VAR in Zeist. Het duel met AZ vormt het slotstuk van speelronde zeven. De aftrap is zondag 18 september om 16:45 uur.

Tags

  • #AZAJA

Socials

De wedstrijd AZ - Ajax is een treffen tussen de nummer vier en de koploper van de Eredivisie. AZ verloor dit Eredivisie-seizoen nog geen wedstrijd, maar speelde al wel twee keer gelijk. Zo werd het afgelopen zondag in Alkmaar nog 1-1 tegen FC Twente. Ajax is nog foutloos.

Gerelateerde artikelen

Ajax1280

On This Day l Memorabele thuiszege op AC Milan

Het UEFA Champions League-seizoen 1994/1995 zal voor altijd beklijven vanwege de winst in de finale tegen AC Milan. De Aiacieden kwamen de Italiaanse opponent die jaargang ook al tegen in de groepsfase. Op 14 september 1994 won Ajax zijn allereerste wedstrijd ooit in de Champions League met 2-0 van Milan door goals van Ronald de Boer en Jari Litmanen.

Tags

  • #OnThisDay
  • #UCL

Socials

Tadic Knuffel 1280

Highlights Ajax - sc Heerenveen | Zes op een rij

Ajax won zaterdagavond voor de zesde keer op een rij in de Eredivisie. De ploeg van Alfred Schreuder was met 5-0 te sterk voor sc Heerenveen. Dusan Tadic (drie assists) en Mohammed Kudus (twee goals) stalen de show in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAHEE

Socials

Schreuder Van Wonderen 1280

Liveblog | Schreuder: 'De blessure van Bassey valt mee'

Dit is het liveblog van Ajax – sc Heerenveen, een wedstrijd uit de zesde speelronde van de Eredivisie. De stand in de tweede helft is 5-0 in Amsterdams voordeel. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Tags

  • #AJAHEE

Socials