Ajax verslaat Sparta in oefenduel tijdens interlandbreak

Ajaxspablox1280

Ajax heeft woensdagmiddag op sportcomplex de Toekomst in een besloten oefenwedstrijd met 3-0 gewonnen van Sparta. De doelpunten werden gemaakt door Giovanni, Perr Schuurs en Amourricho van Axel Dongen.

• #AJASPA

Het oefenduel was voor de spelers die niet zijn uitgevlogen voor interlands het perfecte moment om extra speelminuten op te doen. Ajax opende via de Braziliaan Giovanni al vroeg de score. Hij zette de thuisploeg na zes minuten op 1-0.

Nog voor rust kopte Schuurs uit een corner de 2-0 binnen. Een kwartier voor tijd besliste Van Axel Dongen het duel: 3-0.

Ajax - Sparta 3-0 (2-0)
6. Giovanni 1-0
40. Schuurs 2-0
75. Van Axel Dongen 3-0

Basis Ajax: Raatsie; Mazraoui, Schuurs, Musampa, Salah Eddine; Warmerdam, De Waal, Labyad; Neres, Danilo, Giovanni.