On This Day | Ajax haalt bijna dubbele cijfers tegen FC Den Haag

Monsterzege in De Meer. Terug naar 21 maart 1982, de dag dat Ajax FC Den Haag ontvangt voor een Eredivisie-wedstrijd. De Ajacieden schitteren in Amsterdam en trakteren het publiek op negen treffers. Na een ruststand van 5-0, eindigt het duel met de Residentieclub in 9-1.

• #OnThisDay

Otdpsvajax2007

On This Day | Ajax overklast PSV in Eindhoven

Een wedstrijd voor in de geschiedenisboeken. Ajax ging op 18 maart 2007 op bezoek bij PSV. In het Philips Stadion overklasten de Ajacieden de Eindhovenaren: 1-5. Klaas Jan Huntelaar (2), Wesley Sneijder, Gabri en Kenneth Perez zorgden er met hun treffers voor dat Ajax na negentig minuten kon zegevieren.