On This Day | Haller schiet Ajax naar halve finale van de beker

Op 10 februari 2021 is het de avond van Sébastien Haller. De Frans-Ivoriaanse spits is dan net een paar weken in dienst van Ajax als hij de grote man is in een KNVB Beker-duel met PSV. Al na iets meer dan twintig minuten spelen staat de eindstand op het scorebord: 2-0. Haller maakte beide goals.

• #OnThisDay

Alvarez Close Voor HL 1280

Highlights FC Twente – Ajax l Kwartfinale KNVB Beker is een feit

Ajax blijft aan de winnende hand onder John Heitinga. In Enschede werd ten koste van FC Twente de laatste acht van de KNVB Beker bereikt. Mohammed Kudus tekende donderdagavond in de zeventigste minuut voor de enige goal van de wedstrijd, waardoor Ajax de competitiezeges op Excelsior (1-4) en SC Cambuur (0-5) een goed vervolg gaf.