Onana: 'We gaan het die jongens lastig maken'

2020 11 30 Training Ajax Liverpool 0239
2020 11 30 Training Ajax Liverpool 0239

Andre Onana ziet uit naar de wedstrijd tegen FC Twente van zaterdagavond. De doelman vind het leuk om tegen oude bekenden als Danilo en Kik Pierie te spelen. Zij zijn door Ajax verhuurd aan de club uit Enschede.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Makkelijk zullen die twee het niet krijgen, stelt Onana met een glimlach. "Ze doen het uitstekend. Het is mooi om tegen hun te spelen, het zijn toch je oude teamgenoten. Maar we gaan het ze wel lastig maken. We zijn er klaar voor."

Test
Onana vindt dat Ajax het ondanks de goede vorm van FC Twente gewoon moet laten zien zaterdagavond. "Ze doen het echt goed en hebben een hele goede keeper. Dat wordt leuk om tegen hem te spelen."

"Aan de andere kant moeten we niet teveel denken aan de tegenstander. Ik denk dat we beter zijn en dat moeten we laten zien."

De opdracht is dus duidelijk. "Ik verwacht dat we gaan winnen. We spelen wel tegen een zware opponent, maar we weten wat ons te doen staat", aldus de doelman. "We beseffen hoe belangrijk het is om die drie punten hier te houden. Dat wordt een mooie test, ook met het oog op de wedstrijden die gaan volgen."

Tags

  • #AJATWE

Socials

Gerelateerde artikelen

Allardlindhout

Ajax - FC Twente onder leiding van Lindhout

Scheidsrechter Allard Lindhout is aangesteld voor de wedstrijd Ajax - FC Twente. Hij wordt in de Johan Cruijff ArenA zaterdag geassisteerd door Roy de Nas en Dave Goossens. Jeroen Manschot is de VAR in Zeist. Het duel begint om 20:00 uur.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Tagliafictekenenheaderevt

Ajax legt Tagliafico langer vast

Ajax en Nico Tagliafico hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2022. De nieuwe verbintenis met de Argentijns international loopt tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Tagliafico2023

Socials