Ook de Ajax Vrouwen gestart met voorbereiding

Header
Header

Ook voor de Ajax Vrouwen is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Op sportcomplex de Toekomst werkte een kleine groep speelsters dinsdagochtend de eerste training af.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Trainer Danny Schenkel had een verre van complete selectie tot zijn beschikking. Zo bereiden Lize Kop, Stefanie van der Gragt, Sherida Spitse en Victoria Pelova zich met de Oranje Leeuwinnen voor op de Olympische Spelen in Tokyo. Daarnaast zijn er nog wat blessures in de selectie van de Ajax Vrouwen.

Wel was een vijftal nieuwe speelsters van de partij. Voor Isa Pothof, Jamie Altelaar, Tiny Hoekstra, Nadine Noordam en Romée Leuchter was dit de eerste kennismaking met hun nieuwe teamgenoten én het trainingscomplex van Ajax.

In totaal duurde de training zo’n anderhalf uur. Na de warming-up volgde een uitgebreid krachtcircuit. Er werden later ook sprintjes getrokken en een pass- en trapoefening stond afsluitend nog op het programma.

Bekijk hieronder nog een uitgebreide fotoslider om een indruk te krijgen van hoe de training verliep. 

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Lewerissa1

Dedicated | De voetbalreis van Vanity Lewerissa

Vanity Lewerissa zette onlangs een punt achter haar mooie voetballoopbaan. De Limburgse vertelt over haar reis van de vroegste voetbaljeugd in Maastricht naar de jaren in Amsterdam. Bij de club van haar dromen.

Tags

  • #Lewerissa

Socials

Gragtverlenging

Van der Gragt verlengt contract bij de Ajax Vrouwen

Stefanie van der Gragt en Ajax hebben een overeenstemming bereikt over het verlengen van haar contract. De verdediger van de Ajax Vrouwen heeft haar verbintenis met één seizoen verlengd en ligt nu vast tot en met 30 juni 2022.

Tags

  • #VanderGragt

Socials