Van der Gragt verlengt contract bij de Ajax Vrouwen

Gragtverlenging
Gragtverlenging

Stefanie van der Gragt en Ajax hebben een overeenstemming bereikt over het verlengen van haar contract. De verdediger van de Ajax Vrouwen heeft haar verbintenis met één seizoen verlengd en ligt nu vast tot en met 30 juni 2022.

Tags

  • #VanderGragt

Socials

Van der Gragt (Heerhugowaard, 16 augustus 1992) keerde in de zomer van 2020 terug bij de Ajax Vrouwen na een avontuur bij FC Barcelona in Spanje. De Oranje-international speelde in seizoen 2017/2018 ook al in in Amsterdam. In dat jaar pakte ze de dubbel met Ajax. Sinds haar terugkeer op sportcomplex de Toekomst speelde Van der Gragt 27 wedstrijden, waarin ze vijf doelpunten maakte. 

De verdediger uit Heerhugowaard kwam in haar voetbalcarrière ook uit voor Bayern München, FC Twente, Telstar en AZ. Afgelopen week speelde ze daarnaast haar 75e interland voor de Oranje Leeuwinnen. In 2017 werd ze Europees kampioen met het Nederlands elftal.

Tags

  • #VanderGragt

Socials

Gerelateerde artikelen

Kopfoto Stefanievdg

Work hard, play hard | Van der Gragt over knallen, vallen en weer opstaan

Het is zinderend heet op sportcomplex de Toekomst wanneer Stefanie van der Gragt (28) na de ochtendtraining over het terrein wandelt. Een blauwe zomerjurk, teenslippers aan haar voeten, het lijkt wel Spanje; de plek waar de Noord-Hollandse verdedigster tot voor kort op het veld stond. Na 2 jaar bij FC Barcelona, was het tijd om weer naar huis te gaan. En thuis? Dat is Ajax.

Tags

  • #Ajax Vrouwen

Socials

Selfieajaxvrouwen

Top 10 Goals | Ajax Vrouwen in 2020/2021

Van de briljante lob van Marjolijn van den Bighelaar tegen FC Twente tot de pegel van Jonna van de Velde in de UEFA Women's Champions League tegen Bayern München. We hebben de tien mooiste doelpunten van de Ajax Vrouwen in het seizoen 2020/2021 voor je op een rij gezet.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Thumbpelova

Victoria Pelova verkozen tot Speelster van het Jaar

Victoria Pelova is Speelster van het Jaar geworden bij de Ajax Vrouwen. Het is de eerste keer dat deze prijs wordt uitgedeeld. De speelster van het jaar wordt gekozen door de Ajax-supporters en technische staf.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials