Op pad met gebroeders Setford: 'Hij wilde altijd het baasje zijn'

Voor een item van Inside Ajax gaan we samen met Charlie en Tommy Setford terug naar de voetbalclub waar het allemaal begon: SV BSM. De goedlachse broers halen op het oude nest in Bennebroek, waar ze veel tijd doorbrachten, warme herinneringen op. "Onze vader heeft een heel grote rol gespeeld."

Tags

  • #Setford

Socials

Gerelateerde artikelen

Setford Verhaal Header 1920

Setford: 'Trainers van Engeland zien veel potentie in mij'

De naam Setford is voor menig Ajax-fan allang geen vreemde achternaam meer in de jeugdopleiding. Maar naast het feit dat Charlie regelmatig minuten maakt bij Jong Ajax, timmert ook broertje Tommy aardig aan de weg bij Ajax O18. De in Haarlem geboren doelman treedt langzaamaan in de voetsporen van zijn broer en mocht in november ook Engeland O17 vertegenwoordigen op het WK in Indonesië.

Tags

  • #AjaxJeugd
  • #Setford

Socials

Setfordthumb1920

Setford opent Schoolplein 14: 'Speelde hier elke dag'

Charlie Setford werd vorig seizoen uitgeroepen tot het Talent van de Toekomst. De doelman kreeg uit handen van de familie Nouri de Abdelhak Nouri Trofee. Vanwege die prijs mocht Setford onlangs een eigen 'Schoolplein 14' openen. Dat deed hij bij zijn voormalig basisschool in het Noord-Hollandse Bennebroek. "Ik zat nooit op een klimrek, maar ging altijd voetballen en hooghouden op het plein. Dat was voor ons the place to be."

Tags

  • #Schoolplein14

Socials