Oranje Leeuwinnen grijpen naast olympisch ticket

Spitse1920 (2)
Spitse1920 (2)

De Oranje Leeuwinnen zijn er woensdagavond niet in geslaagd om een ticket voor de Olympische Spelen in Parijs veilig te stellen. De ploeg van bondscoach Andries Jonker verloor in het Abe Lenstra Stadion de allesbeslissende UEFA Nations League-wedstrijd tegen Duitsland met 0-2. Ajacied Sherida Spitse deed de hele wedstrijd mee.

Tags

  • #OranjeLeeuwinnen

Socials

De Duitsers gaan door de overwinning op Nederland samen met gastland Frankrijk en Nations League-winnaar Spanje als Europese deelnemers naar het olympisch voetbaltoernooi.

Gerelateerde artikelen

Spitseoranje1920

Nog geen ticket voor Olympische Spelen voor Oranje Leeuwinnen

De Oranje Vrouwen hebben in de halve finale van de Nations League met 3-0 verloren van Spanje. Daarmee grijpen ze naast de eerste mogelijkheid om een ticket te bemachtigen voor de Olympische Spelen later dit kalenderjaar. Woensdag volgt een nieuwe kans tegen Duitsland in de troostfinale. Ajacied Sherida Spitse deed de hele wedstrijd mee.

Tags

  • #OranjeLeeuwinnen

Socials

Yohanneshl1920

Highlights Ajax Vrouwen - Feyenoord | Oppermachtig

De Ajax Vrouwen namen zaterdagmiddag in de tweede helft afstand van Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA. Na een 1-0-ruststand in Amsterdam won de ploeg van Suzanne Bakker met 4-0 van de Rotterdammers. Die overwinning was meer dan verdiend. Met een goal en een assist had de zestienjarige Lily Yohannes een belangrijke bijdrage in de overwinning.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials