Oranje treft Frankrijk en Oostenrijk op EK

Hatobergwijn1920
Hatobergwijn1920

Nederland speelt op het EK in de zomer in ieder geval tegen Frankrijk en Oostenrijk. Dat bleek uit de loting zaterdagavond in Hamburg. De derde tegenstander komt uit de play-offs. Polen, Wales, Estland en Finland maken onderling uit wie de poule completeert.

Tags

  • #EK2024

Socials

Ajacied Jorrel Hato maakte afgelopen maand zijn debuut in het Nederlands elftal. De zeventienjarige verdediger speelde de gehele tweede helft mee in de uitwedstrijd tegen Gibraltar (0-6). Aanvoerder Steven Bergwijn en Brian Brobbey waren door bondscoach Ronald Koeman ook opgeroepen voor de vorige interlandperiode, maar meldden zich wegens lichte klachten af.

Het EK 2024 begint op 14 juni met de openingswedstrijd in M√ľnchen. Een maand later wordt op 14 juli de EK-finale in Berlijn gespeeld.

Gerelateerde artikelen

Hato1920 (1)

Interland-alert | Hato debuteert in Oranje

In dit interland-alert hielden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Ajax-internationals. In deze en de afgelopen week kwamen veel Ajacieden uit voor hun land. 

Tags

  • #Interlands

Socials

Hatooranje1920

Overzicht | Deze Ajacieden melden zich bij de nationale ploeg

Ook in deze interlandperiode zijn weer veel Ajacieden geselecteerd voor hun nationale ploeg. In dit overzicht zie je waar en wanneer de Ajax-internationals mogelijk in actie komen. Ajax hervat de competitie op 25 november met een thuiswedstrijd tegen Vitesse.

Tags

  • #Interlands

Socials