Oudste fan Tante Es verrast vanwege 109e verjaardag

Tante Es bereikte onlangs de ongelooflijke leeftijd van 109 jaar. Wij gingen langs om onze oudste fan en tevens oudste inwoner van Amsterdam te verrassen. Het werd een heerlijke middag, waar natuurlijk ook werd teruggeblikt op haar eerste wedstrijd ooit in de Johan Cruijff ArenA, eerder dit seizoen tegen Heracles.

Tags

  • #TanteEs

Socials

Gerelateerde artikelen

Tantees1920

Tante Es (108) voor het eerst naar Ajax: 'Gaan nu feestvieren'

Tante Es is maar liefst 108 jaar oud en daarmee de oudste inwoner van Amsterdam. Ze is al meer dan een eeuw fan van Ajax en heeft alle kampioenschappen meegemaakt, maar kon helaas nog nooit een wedstrijd bezoeken. Tot afgelopen zaterdag.

Tags

  • #TanteEs

Socials

Alvarez1920

Álvarez neemt afscheid: 'Ik hoop jullie in de toekomst te zien'

Edson Álvarez was zondag terug in de Johan Cruijff ArenA. De Mexicaan vertrok afgelopen zomer naar het Engelse West Ham United en nam voorafgaand aan Ajax - NEC afscheid van de Amsterdamse aanhang. "Ik heb het gevoel dat ze nooit vergeten wat je voor ze hebt gedaan."

Tags

  • #Álvarez

Socials

STILL HLYNSSON

Hlynsson: 'Op volle kracht naar Noorwegen'

Kristian Hlynsson blikt vooruit op de UEFA Conference League-return tegen Bodø/Glimt. De aanvallend ingestelde Ajacied heeft vertrouwen in een goede afloop in Noorwegen. "Dit is de return, dus we weten meer over het team."

Tags

  • #UECL
  • #BODAJA

Socials