Pasveer en Gorter geblesseerd

Pasveer 1420
Pasveer 1420

Remko Pasveer en Jay Gorter zijn geblesseerd. De twee A-selectiedoelmannen missen daardoor in elk geval het duel met Go Ahead Eagles. Andre Onana staat daarom onder de lat tegen de Deventenaren. Maarten Stekelenburg is nog herstellende van de operatie aan zijn heup, die hij in oktober onderging.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

Zowel Pasveer als Gorter raakte geblesseerd tijdens de warming-up van de wedstrijd tegen Benfica. Pasveer: "Het was de laatste bal van de warming-up. Met dat soort schoten zetten de spelers en ik elkaar nog even op scherp. Die bal kwam niet goed op mijn vinger, dat gebeurt wel vaker. Dan is het een kwestie van tape erom en door."

Gorter raakte eerder in de warming-up geblesseerd aan zijn duim. Pasveer deed wel mee in de UEFA Champions League-wedstrijd. "Pas na de wedstrijd en ‘s avonds laat in het hotel nam de pijn toe en mijn vinger was ook een stuk dikker geworden. Ik baal er enorm van want we zitten in een goede reeks en spelen veel wedstrijden achter elkaar die allemaal belangrijk zijn", zegt Pasveer.

Beide doelmannen zijn voorlopig niet inzetbaar. Na het weekend wordt er meer duidelijkheid verwacht over de ernst van de blessures.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Emmen JA 880

Highlights FC Emmen - Jong Ajax

Jong Ajax ging vrijdagavond op bezoek bij FC Emmen met 2-1 ten onder. De Ajacieden speelden een stuk beter dan afgelopen weken en kwamen ook op voorsprong via Sontje Hansen, maar moesten uiteindelijk het onderspit delven. Bekijk hier de highlights.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Berghuistadicgoal1280

Rewind | Enerverend gelijkspel in Lissabon

Bekijk nog een keer de mooiste beelden van het eerste duel in de achtste finale van de UEFA Champions League tegen Benfica. Mede dankzij doelpunten van Dusan Tadic en Sébastien Haller werd het 2-2 in Portugal.

Tags

  • #UCL
  • #BENAJA

Socials

JP De Jong 880

Jean-Paul de Jong: 'Mooie herinneringen aan eigen Ajax-tijd'

Jean-Paul de Jong nam twee maanden geleden het stokje over van Dave Vos als trainer van Ajax O18 en heeft het naar zijn zin bij de toptalenten van de jeugdopleiding. De Utrechter is geen onbekende van de club en haalt herinneringen op aan zijn eigen periode in Amsterdam.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials