Persconferentie over Ajax - Napoli

Persco 1280
Persco 1280

De persconferentie in aanloop naar het derde groepsduel in de UEFA Champions League met Napoli is maandag live uitgezonden. Alfred Schreuder en Steven Berghuis blikten vooruit op de wedstrijd tegen de Italianen. Het persmoment is terug te kijken via onderstaande video.

Tags

  • #UCL
  • #AJANAP

Socials

Ajax speelt dinsdagavond vanaf 21:00 uur in de Johan Cruijff ArenA tegen Napoli. De Italianen gaan na twee wedstrijden aan de leiding in groep A met zes punten. Ajax volgt met drie punten.

Gerelateerde artikelen

HL Header 1280

Highlights Ajax - Napoli 1970 | Hattrick Suurendonk

In aanloop naar de thuiswedstrijd in de UEFA Champions League tegen Napoli gaan we terug naar 1970. Ajax en Napoli troffen elkaar in de Jaarbeursstedenbeker, de voorganger van de UEFA Cup en Europa League. Na de 1-0-nederlaag in Italië won Ajax, na verlenging, met 4-0 . Ruud Suurendonk was de grote man bij de Amsterdammers, hij scoorde drie keer.

Tags

  • #UCL
  • #AJANAP

Socials

Timber GAE 1280

Samenvatting Ajax – Go Ahead Eagles | Opnieuw geen overwinning

Ajax heeft opnieuw puntenverlies geleden tegen Go Ahead Eagles. Vorig jaar bleef het 0-0 in de Johan Cruijff ArenA tegen de ploeg uit Deventer. Ook dit seizoen kwam de ploeg van Alfred Schreuder niet verder dan een gelijkspel: 1-1. Davy Klaassen maakte nog wel de openingsgoal, maar een kwartier voor tijd kreeg Ajax de deksel op de neus.

Tags

  • #AJAGAE

Socials

Ryan Naar Fside 880

Gravenberch neemt afscheid: 'Fans zitten echt in mijn hart'

Ajax heeft voorafgaand aan het duel met Go Ahead Eagles afscheid genomen van Ryan Gravenberch. De middenvelder, die afgelopen zomer Ajax verruilde voor Bayern München, was blij weer even terug te zijn in de Johan Cruijff Arena. "Ik heb hier super lang gespeeld en het voelt gewoon als thuis. De fans zitten echt in mijn hart."

Socials