Gravenberch neemt afscheid: 'Fans zitten echt in mijn hart'

Ajax heeft voorafgaand aan het duel met Go Ahead Eagles afscheid genomen van Ryan Gravenberch. De middenvelder, die afgelopen zomer Ajax verruilde voor Bayern München, was blij weer even terug te zijn in de Johan Cruijff Arena. "Ik heb hier super lang gespeeld en het voelt gewoon als thuis. De fans zitten echt in mijn hart."

Socials

Ajax heeft voorafgaand aan het duel met Go Ahead Eagles afscheid genomen van Ryan Gravenberch. De middenvelder, die afgelopen zomer Ajax verruilde voor Bayern München, was blij weer even terug te zijn in de Johan Cruijff Arena. "Ik heb hier super lang gespeeld en het voelt gewoon als thuis. De fans zitten echt in mijn hart.’

De 20-jarige middenvelder heeft het erg naar zijn zin in München, mede dankzij de aanwezigheid van andere oud-Ajacieden Mathijs de Ligt en Noussair Mazraoui. "Het is lekker om Nederlanders om je heen te hebben. Dan kan je een beetje Nederlands praten. Lekker dat zij er ook zijn."

Ondanks dat de Amsterdammer het dus naar zijn zin heeft in Duitsland, mist hij Ajax nog wel. "In München heb ik teamgenoten, maar hier heb ik toch wel wat meer 'mijn boys', zeg maar. Zij blijven altijd in mijn hart."

Gerelateerde artikelen

Gravenberch 1280 Transfer

Ajax en FC Bayern München bereiken akkoord over Ryan Gravenberch

Ajax heeft overeenstemming bereikt met FC Bayern München over de overgang van Ryan Gravenberch. De overgang van de middenvelder naar de Duitse club is per 30 juni aanstaande. Gravenberch stond nog tot en met 30 juni 2023 onder contract bij Ajax. Ajax ontvangt een transfersom van € 18,5 miljoen. Dat bedrag kan via variabelen nog oplopen naar € 24 miljoen.

Tags

  • #Gravenberch

Socials