Persconferentie in aanloop naar AEK Athene-uit woensdag live te zien

Steijn Persco UEL 23 24 1920
Steijn Persco UEL 23 24 1920

Maurice Steijn schuift woensdagavond samen met Kenneth Taylor aan voor de persconferentie in aanloop naar het uitduel met AEK Athene. Het persmoment in de AEK Arena, het stadion van de Griekse kampioen, begint om 18:00 uur en is live te volgen via Ajax.nl, op de Ajax App en via ons YouTube-kanaal.

Tags

  • #UEL
  • #AEKAJA

Socials

Ajax opende de poulefase twee weken terug met een gelijkspel tegen Olympique Marseille. Op donderdag 21 september eindigde het thuisduel in 3-3. Carlos Forbs, Steven Berghuis en Taylor lieten de Ajax-fans die avond juichen in de Johan Cruijff ArenA. Op dezelfde dag verraste AEK Athene door in Engeland Brighton & Hove Albion te verslaan.

AEK Athene – Ajax begint donderdag om 18:45 uur.

Gerelateerde artikelen

LVG1920

Louis van Gaal adviseur Raad van Commissarissen Ajax

Louis van Gaal gaat de Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV adviseren over voetbaltechnische zaken. Op deze wijze wordt de vacante positie van voormalig RvC-lid Jan van Halst ingevuld, die onlangs besloot niet terug te keren in de RvC zodra zijn termijn als tijdelijke directeur algemene zaken bij Ajax afloopt.

Tags

  • #VanGaal

Socials

Forbs1920

Forbs: 'Ik word als familie behandeld'

Carlos Forbs maakte afgelopen zomer de overstap van Manchester City naar Ajax. De vleugelaanvaller voelt zich inmiddels helemaal thuis in Amsterdam en was in de wedstrijden tegen Olympique Marseille en RKC belangrijk voor zijn ploeg met een goal en twee assists. De Portugees hoopt donderdag tegen AEK Athene opnieuw zijn bijdrage te kunnen leveren. "Ik voel veel vertrouwen en zal er donderdag weer staan."

Tags

  • #Forbs

Socials

Matej Jug 1920

Sloveen leidt uitduel met AEK Athene

Matej Jug is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor de tweede groepswedstrijd in de Europa League tegen AEK Athene. Het uitduel met de Grieken begint donderdag om 18:45 uur Nederlandse tijd.

Tags

  • #UEL
  • #AEKAJA

Socials