Volg live de persconferentie met John van 't Schip en Jordan Henderson

In aanloop naar Ajax - Aston Villa nemen John van 't Schip en Jordan Henderson plaats in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA. Zij beantwoorden op dit moment vragen van de aanwezige journalisten. Dit persmoment is live te volgen via bovenstaande player in de Ajax App en op Ajax.nl. De persco is ook live te volgen via YouTube.

Tags

  • #UECL
  • #AJAAST

Socials

Ajax speelt donderdagavond in de achtste finale van de UEFA Conference League tegen de nummer vier van Engeland. De aftrap is om 18:45 uur.

Gerelateerde artikelen

Kaplan1920

Kaplan over Aston Villa-thuis: 'Goede test voor ons'

Ahmetcan Kaplan maakte onlangs op bezoek bij AZ zijn eerste officiële minuten voor Ajax 1. Na zijn competitiedebuut kan de Turkse verdediger komende donderdag tegen Aston Villa ook zijn Europese debuut maken. "Het wordt moeilijk, maar we hopen de volgende ronde te halen."

Tags

  • #Kaplan

Socials

Jorgji1920

Jorgji arbiter bij Ajax – Aston Villa

Enea Jorgji is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor het UEFA Conference League-duel met Aston Villa. De heenwedstrijd in de achtste finales van het Europese clubtoernooi begint donderdagavond om 18:45 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #UECL
  • #AJAAVL

Socials

SITE Thumbnail Hlynsson

Analyseren met Hlynsson: 'Een goal is het beste gevoel'

Kristian Hlynsson speelt al ruim vier jaar bij Ajax en beleeft dit jaar zijn echte doorbraak. De IJslander wordt door zijn teamgenoten en trainers geroemd om zijn spelinzicht en slimheid. Hoog tijd om met de middenvelder zijn spel onder de loep te nemen aan de hand van vijf fragmenten.

Tags

  • #Hlynsson

Socials