Persconferentie met Steijn en Berghuis nu live te zien

Maurice Steijn schuift woensdagmiddag samen met Steven Berghuis aan voor de persconferentie in aanloop naar de eerste groepswedstrijd in de UEFA Europa League tegen Olympique Marseille. Het persmoment in de Johan Cruijff ArenA begint om 14:00 uur en is live te volgen via bovenstaande player.

Tags

  • #AJAOM

Socials

Ajax wist de groepsfase van de Europa League te bereiken door over twee wedstrijden met 4-2 te winnen van Ludogorets. De ploeg van Steijn vervolgt donderdagavond het Europese avontuur tegen Olympique Marseille. Het eerste groepsduel met de Fransen begint om 21:00 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Gerelateerde artikelen

Gorterthumb1920

Gorter: 'Als jongen van de club zijn dit wedstrijden die je wilt meemaken'

Jay Gorter staat voor de belangrijkste week uit zijn actieve voetballoopbaan tot dusver. De 23-jarige keeper speelt donderdag met Ajax de UEFA Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille en neemt het enkele dagen later met zijn ploeggenoten in De Klassieker op tegen Feyenoord. "Als je zó fan bent, dan zijn dit dromen die werkelijkheid worden."

Tags

  • #Gorter

Socials

Scheidsrechter Marseille Thuis 1920

Italiaan leidt thuisduel met Olympique Marseille

Maurizio Mariani is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor de eerste wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Europa League. Ajax speelt donderdagavond om 21:00 uur in eigen huis tegen Olympique Marseille.

Tags

  • #AJAOM

Socials

De Lang 1920

De Lang: 'Live scouten blijft voor mij het belangrijkste'

Kelvin de Lang is sinds begin augustus het nieuwe Hoofd Scouting van Ajax. De 42-jarige Amsterdammer vertelt in een uitgebreid gesprek over zijn ervaringen bij Manchester City, het 'nieuwe scouten' en zijn doelen voor de komende periode. "Het is meer dan negentig minuten voetbal."

Tags

  • #DeLang

Socials