Liveblog

Aan het verbinden . . .

Dit was de reisdag naar Rome

Dit is het liveblog op de pre-matchday voor de Ajax Vrouwen. Hier houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over de selectie van Suzanne Bakker voor het duel met AS Roma in de UEFA Women's Champions League. De uitwedstrijd wordt donderdag vanaf 21:00 uur gespeeld. 

Liveblog

22:34

Training in Italië

En met de beelden van de training in Italië sluiten we dit korte liveblog af. Morgen openen we een nieuw liveblog voor het duel van de Ajax Vrouwen met AS Roma.


21:09


16:16

Tussenstand in poule C van de UEFA Women's Champions League

Ajax Vrouwen Na UWCL Paris 900 ??

De Ajax Vrouwen mogen zich na de eerste speeldag koploper noemen in groep C van de UEFA Women’s Champions League. Dezelfde avond waarop de Amsterdammers Paris Saint-Germain versloegen in de Johan Cruijff ArenA (2-0) speelde AS Roma met 2-2 gelijk tegen FC Bayern München.


14:46

Goede reis, Ajacieden!

De Ajax Vrouwen verzamelden aan het begin van de woensdagmiddag op Schiphol voor de reis naar Rome. Vlucht KL 1603 koos rond half drie het luchtruim. Twee uur later zetten de Ajacieden voet op Italiaanse grond. Na een persconferentie (17:45 uur) en de aansluitende training, kunnen de Ajax Vrouwen zich voorbereiden op de matchday. Donderdag is vanaf 21:00 uur AS Roma de tegenstander. 


14:38

Vooruitkijken naar nieuw avontuur in de UWCL

De Ajax Vrouwen beleefden vorige week een spectaculaire start in de UEFA Women's Champions League door Paris Saint-Germain met 2-0 te verslaan in de Johan Cruijff ArenA. De volgende horde wacht donderdagavond, als de ploeg van Suzanne Bakker op bezoek gaat bij AS Roma. Tiny Hoekstra en Rosa van Gool kijken uit naar het treffen met de Italianen. ''We gaan vooral weer genieten.''


14:31

Deze 23 Ajax Vrouwen zijn onderweg naar Rome✈️

Ajax Vrouwen Schiphol 10 900 1920 ??

Suzanne Bakker heeft 23 spelers geselecteerd voor de uitwedstrijd van de Ajax Vrouwen tegen AS Roma. De Amsterdamse ploeg is woensdag afgereisd naar de hoofdstad van Italië, daar wordt donderdag vanaf 21:00 uur het tweede groepsduel gespeeld in de UEFA Women’s Champions League.

De complete wedstrijdselectie van Bakker:
Regina van Eijk
Rosa van Gool
Chasity Grant
Isabelle Hoekstra
Tiny Hoekstra
Bente Jansen
Isa Kardinaal
Milicia Keijzer
Lotte Keukelaar
Daliyah de Klonia
Romée Leuchter
Lois Niënhuis
Nadine Noordam
Danique Noordman
Quinty Sabajo
Kay-Lee de Sanders
Sherida Spitse
Danique Tolhoek
Jonna van de Velde
Soraya Verhoeve
Dionne van der Wal
Ashleigh Weerden
Lily Yohannes


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Ajax Vrouwen CL 1920 (1)

Tip van de Sint: kaartje voor Ajax Vrouwen – Bayern München

De Ajax Vrouwen spelen op woensdag 20 december om 18:45 uur in de UEFA Women’s Champions League tegen Bayern München. Het wordt de tweede thuiswedstrijd in de Johan Cruijff ArenA op het hoogste Europese clubniveau voor de Ajacieden. Eerder won Ajax met 2-0 van Paris Saint-Germain.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Leuchter1920

Samenvatting Ajax Vrouwen - FC Twente

De Ajax Vrouwen speelden zondag de topper tegen FC Twente. De ploeg van Suzanne Bakker ging in eigen huis met 0-1 onderuit. Het gat met de Tukkers, die koploper van de Azerion Vrouwen Eredivisie zijn, bedraagt nu vijf punten.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Hoekstraenhoekstra1920

Reportage | Droomstart in UEFA Women's Champions League

De Ajax Vrouwen leverden woensdagavond een topprestatie door het sterrenensemble van Paris Saint-Germain te verslaan in de groepsfase van de UEFA Women's Champions League. Dankzij de 2-0-zege schreven de Ajacieden geschiedenis en werd het een gedenkwaardige avond in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials