Première 'Parels van Amsterdam' | 'Ik heb het eerste half uur alleen maar gehuild'

De exclusieve documentaire 'AJAX: Parels van Amsterdam' ging zondag in première bij de Pathé naast de Johan Cruijff ArenA. Ajax-host Aviv Levy was erbij en sprak onder meer met de hoofdrolspelers, hun families en enkele teamgenoten tijdens het bijzondere moment.

Tags

  • #ParelsvanAmsterdam

Socials

De documentaire AJAX: Parels van Amsterdam is vrijdag 7 oktober gereleased op Prime Video. Je krijgt een uniek inkijkje in het leven van Jurriën Timber, Ryan Gravenberch en Devyne Rensch. Hoe dealen ze met het verwachtingspatroon rondom hun persoon? Wat komt erbij kijken als je doorbreekt in Ajax 1? De documentaire is een verhaal vol met twijfels, succesmomenten en tegenslagen.

Gerelateerde artikelen

Header Goed 1280

In beeld | Documentaire 'AJAX: Parels van Amsterdam' in première

De documentaire 'AJAX: Parels van Amsterdam' is zondag in première gegaan in de Pathé naast de Johan Cruijff ArenA. De exclusieve documentaire waarin Jurriën Timber, Devyne Rensch en Ryan Gravenberch een heel seizoen intensief worden gevolgd was voor genodigden te zien in de bioscoop.

Tags

  • #ParelsvanAmsterdam

Socials

Thumb Goed Parels

Officiële trailer | 'AJAX: Parels van Amsterdam'

Ajax heeft een exclusieve documentaire voor Prime Video geproduceerd. Jurriën Timber, Ryan Gravenberch en Devyne Rensch zijn het afgelopen seizoen intensief gevolgd. De officiële trailer van 'AJAX: Parels van Amsterdam' is nu te zien.

Tags

  • #ParelsvanAmsterdam

Socials

Prime Header 1280

Ajax-documentaire bij Prime Video nu te zien

Ajax heeft een exclusieve documentaire voor Prime Video geproduceerd. De bij de Amsterdamse club opgeleide spelers Ryan Gravenberch, Jurriën Timber en Devyne Rensch zijn het afgelopen voetbalseizoen intensief en van nabij met camera's gevolgd. Zowel op de club als daarbuiten. Dit heeft geleid tot de documentaire 'AJAX: Parels van Amsterdam'.

Tags

  • #ParelsvanAmsterdam

Socials