Programma jeugd | O17 en O18 spelen een oefenduel

Header Homepag2
Header Homepag2

Ook halverwege juni oefent de Ajax jeugd nog door. Het Ajax Vrouwen Talententeam komt twee keer in actie. Ajax O18 speelt zaterdag een vriendschappelijke wedstrijd in eigen huis, terwijl O17 pas dinsdag aantreedt.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Op donderdag komt het Vrouwen Talententeam binnen de lijnen voor een vriendschappelijke wedstrijd. In eigen huis trappen de Ajacieden om 18:00 uur af tegen de jongens O15 van PVCV.

Ajax O18 is de enige ploeg die zich op zaterdag op mag gaan maken voor een wedstrijd. Om 14:00 uur kruist de ploeg van trainer Frank Peereboom de degens met FC Groningen O18. De wedstrijd wordt afgewerkt op sportcomplex de Toekomst.

Dinsdag
Op dinsdag gaat om 17:15 uur de bal voor de eerste keer rollen bij de wedstrijd tussen Ajax O17 en FC Volendam O17/O18. Niet veel later fluit de scheidsrechter ook voor de aftrap bij het Vrouwen Talententeam. De Ajacieden treden om 18:30 uur in eigen huis aan tegen VV Alkmaar.

Donderdag:
18:00 uur: Ajax Vrouwen Talententeam – PVCV JO15 (Vriendschappelijk)

Zaterdag:
14:00 uur: Ajax O18 – FC Groningen O18 (Vriendschappelijk)

Dinsdag (27 juni)
17:15 uur: Ajax O17 – FC Volendam O17/O18 (Vriendschappelijk)
18:30 uur: Ajax Vrouwen Talententeam – VV Alkmaar Beloften (Vriendschappelijk)

Gerelateerde artikelen

O15 Zomer 1920

Programma jeugd | Ook halverwege juni nog drie oefenduels

Dat we dicht tegen de zomerstop aanzitten blijkt wel uit het jeugdprogramma. Dit weekend staan er slechts drie wedstrijden op het programma voor de Ajax-jeugd. Zaterdag komen O18 en O14 in actie, op zondag speelt Ajax O15 een vriendschappelijke wedstrijd tegen een club uit Ierland.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Botman Tvt Header

Team van Toen | Botman: 'Ajax mijn tweede thuis'

In het seizoen 2014/2015 staat er een stille, maar boomlange veertienjarige jongen in de verdediging van Ajax C1. Zijn naam: Sven Botman. "Ik was aanvoerder omdat ik meer moest praten." In deze editie van Team van Toen blikken we samen met de 23-jarige Noord-Hollander terug op dat seizoen. "Het is altijd een eer om aanvoerder te zijn van een jeugdteam van Ajax."

Tags

  • #TeamvanToen
  • #Botman

Socials

Top10goalsajaxjeugd1920

Top 10 Goals | Ajax-jeugd

De vurige vrije trap van Hasan Ayyildiz, de omhaal van Yoram Boerhout en de afstandspegel van Precious Ugwu. De Ajax-jeugd maakte afgelopen seizoen veel doelpunten om in te lijsten. Wij zetten de tien mooiste op een rij.

Tags

  • #Top10Goals

Socials