Raad van Commissarissen draagt Danny Blind voor

Danny Blind 1920 (1)
Danny Blind 1920 (1)

De Raad van Commissarissen (RvC) van Ajax draagt Danny Blind voor als nieuw lid van de RvC. Over de voordracht wordt besloten op een te organiseren Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA).

Tags

  • #Blind

Socials

Het betreft een voordracht tot benoeming voor de duur vanaf deze BAVA, tot en met de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) in 2027.

Danny Blind (Oost-Souburg, 1 augustus 1961) won als speler en aanvoerder met Ajax 1 vele nationale en internationale prijzen en vervulde na zijn actieve voetbalcarrière meerdere technische en leidinggevende functies bij de club. De 493-voudig Ajacied was in de periode van april 2018 tot augustus 2021 ook lid van de RvC.

Gerelateerde artikelen

LVG1920

Louis van Gaal adviseur Raad van Commissarissen Ajax

Louis van Gaal gaat de Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV adviseren over voetbaltechnische zaken. Op deze wijze wordt de vacante positie van voormalig RvC-lid Jan van Halst ingevuld, die onlangs besloot niet terug te keren in de RvC zodra zijn termijn als tijdelijke directeur algemene zaken bij Ajax afloopt.

Tags

  • #VanGaal

Socials

Logo Ajax Johan Cruijff Arena 1280

Ajax met Leo van Wijk en Michael van Praag in gesprek over RvC posities

Naar aanleiding van berichten in de media bevestigt Ajax dat er gesprekken gevoerd worden met Leo van Wijk en Michael van Praag over een mogelijke positie in de Raad van Commissarissen van AFC Ajax NV. Aangezien het hier een lopend proces betreft kunnen er verder geen mededelingen over gedaan worden.

Tags

  • #VanPraag
  • #VanWijk

Socials

Danny Blind Beker 880

Special | 'De boeiende bekerfinales van Blind'

Ajax en PSV spelen zondag voor de vierde keer in de historie de bekerfinale tegen elkaar. Danny Blind was erbij in 1998 en 2006. Eerst als speler, later als trainer. Beide wedstrijden waren het slotstuk tijdens een bijzonder seizoen. De oud-speler en -trainer van Ajax blikt terug op deze finales in De Kuip.

Tags

  • #Blind

Socials