Ren of wandel dit jaar mee met de virtuele Cruyff Legacy 14K

Cruijff14k
Cruijff14k

De Cruyff Legacy 14K 2021 gaat door! Het bijzondere sportevenement, waarmee Ajax sinds 2017 een partnership heeft, is dit jaar een virtuele editie dat plaatsvindt op zondag 25 april. Met de speciale app is het mogelijk om als deelnemer de Kids Run(1,4K), 5K of 14K te lopen in je eigen omgeving. Speciaal voor de fanatiekelingen heeft de organisatie daar dit jaar ook de 21K en 42K aan toegevoegd. 

Tags

  • #Cruijff

Socials

Uiteraard staat de Cruyff Legacy 14K in het teken van Johan Cruijff. De vorm is anders, het doel nog hetzelfde: geld ophalen om kwetsbare kinderen de ruimte te geven om te sporten en bewegen. Met een speciale app ren of wandel je in je eigen buurt. In de app vind je onder andere trainingsschema's, verschillende looproutes voor de door jou gekozen afstand en audiofragmenten over Cruijff. Je ontvangt na afloop een medaille voor je prestatie!

Op 25 april is er een live radio-uitzending gehost door presentatrice Evelien de Bruijn. Hierin hoor je onder andere de favoriete muzieknummers van diverse deelnemers en vertellen vrienden en bekenden over Johan.

Wil je toch liever op een andere dag lopen? Dat kan! De app is namelijk open van 19 april t/m 19 mei. 

Meer informatie & inschrijving: klik hier.

Tags

  • #Cruijff

Socials

Gerelateerde artikelen

Cruijffgroningen

Ajax Doc | De erfenis van Johan Cruijff

Wat heeft Johan Cruijff nagelaten in de voetbalwereld? Trainers als Arrigo Sacchi en Arsène Wenger beschrijven welke invloed de speler en trainer Cruijff de afgelopen decennia op het voetbal heeft gehad. Ajax' nummer veertien overleed op 24 maart 2016, zes jaar geleden, maar leeft nog altijd voort in de gedachtegang van vele voetballers en trainers wereldwijd.

Tags

  • #Cruijff

Socials