Rensch en Pasveer debuteren in voorselectie Oranje

Rensch1
Rensch1

Devyne Rensch en Remko Pasveer behoren voor het eerst tot de voorselectie van Oranje. Dat werd vrijdagmiddag bekendgemaakt. In totaal behoren zeven Ajacieden tot de (voorlopige) 25-koppige groep.

Tags

  • #Oranje

Socials

Naast Rensch en Pasveer behoren ook Daley Blind, Jurriën Timber, Ryan Gravenberch, Davy Klaassen en Steven Berghuis tot de voorlopige selectie. Verder werd duidelijk dat Maarten Stekelenburg stopt als international.

Cruciaal drieluik
Oranje speelt op woensdag 1 september de eerste wedstrijd in een reeks van drie cruciale duels voor WK-kwalificatie. Noorwegen is dan in Scandinavië de opponent. Daarna wachten twee thuisduels: tegen Montenegro en Turkije. Het laatste duel wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA.

Ook Jong Oranje maakte vrijdagmiddag zijn voorlopige selectie bekend. Jay Gorter, Calvin Raatsie, Jurgen Ekkelenkamp en Kenneth Taylor staan op die lijst. 

Tags

  • #Oranje

Socials

Gerelateerde artikelen

Lasseschone1

Ajax eert Lasse Schöne voor thuisduel met NEC

Ajax neemt zaterdag voor de thuiswedstrijd tegen NEC afscheid van Lasse Schöne. De Deen droeg tussen 2012 en 2019 in maar liefst 287 officiële duels het Ajax-shirt. Schöne werd in die periode onder meer kampioen in 2013, 2014 en 2019.

Tags

  • #Schöne
  • #AJANEC

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl