Rensch wil seizoen positief afsluiten

Devyne Rensch is blij dat hij weer fit is en op het veld staat. Het was voor de rechtsback wel moeilijk om vanaf de tribune te zien hoe Ajax een moeizaam seizoen draaide. "Je wil altijd het team helpen. Alle mensen die voor Ajax zijn hadden liever gezien dat het seizoen anders was gegaan. We willen de laatste twee duels positief afsluiten."

Tags

  • #Rensch

Socials

Gerelateerde artikelen

Thumbbetterprepared

Better Prepared | Dit moet je weten over de laatste thuiswedstrijd van het seizoen

Het Eredivisie-seizoen zit er bijna op. Er zijn nog twee speelrondes te gaan. Komende zondag neemt Ajax het in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op tegen FC Utrecht. Wat verwachten de fans van het duel in de Johan Cruijff ArenA? En welke Ajacieden schieten er met scherp dit seizoen? Dat en meer zie je terug in deze nieuwe aflevering van Better Prepared.

Tags

  • #BetterPrepared

Socials

Bas Nijhuis 1280

Nijhuis fluit laatste thuiswedstrijd van het seizoen

Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen van Ajax. De scheidsrechter uit Enschede wordt zondag in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door Charles Schaap en Freek Vandeursen. De VAR is Rob Dieperink. FC Utrecht is tegenstander in Amsterdam. Het duel begint om 14:30 uur.

Tags

  • #AJAUTR

Socials

Ziggo Sport

Ajax komend seizoen met Ziggo Sport op de rug

Ziggo Sport staat vanaf komend seizoen op de achterzijde van het Ajax-shirt. Hiermee vervangt hoofdsponsor Ziggo het GigaNet-logo door het logo van Nederlands' grootste sportzender. Ziggo Sport komt onder het rugnummer te staan en zal zichtbaar zijn tijdens Eredivisie- en bekerwedstrijden.

Tags

  • #Ziggo

Socials