Reportage | Schalenavond Ajax-jeugd

Op sportcomplex de Toekomst stond maandagavond de jaarlijkse schalenavond op het programma. Naast de uitreiking van de prestigieuze Abdelhak Nouri Trofee, werden de kampioenen gehuldigd met een welverdiende schaal en afscheid genomen van spelers die Ajax gaan verlaten. Wij waren aanwezig op deze mooie avond en spraken met Directeur Voetbal Marijn Beuker en de winnaar van de Abdelhak Nouri Trofee: Lucas Jetten.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Gerelateerde artikelen

Jettenheader2

Abdelhak Nouri Trofee voor Lucas Jetten

Lucas Jetten is maandagavond uitgeroepen tot het grootste talent van de jeugdopleiding van het seizoen 2023/2024. De zeventienjarige verdediger volgt Jorrel Hato op. Tijdens de schalenavond op sportcomplex de Toekomst ontving Jetten de prijs.

Tags

  • #Jetten

Socials

STILL FRANK

Bekerwinst voor O16: 'Fijn om een gevecht te winnen'

De Ajacieden van de O16 waren na afloop van de gewonnen bekerfinale tegen FC Utrecht in extase. De spannende eindstrijd op sportcomplex de Toekomst eindigde in 3-2 dankzij een late treffer van Marley Alvarez Perez. Het feestgedruis verplaatste zich woensdagavond van het veld naar de kleedkamer. "We gaan deze overwinning écht goed vieren."

Tags

  • #AjaxO16

Socials

Konadu Top 10 Goals Jeugd

Top 10 Goals | Parels van de jeugd

De jeugdspelers van Ajax scoorden het afgelopen seizoen op de Nederlandse velden talloze fraaie treffers. Een hakje, volley's, technische hoogstandjes, schoten van ver en een halve omhaal. Alles kwam voorbij en wij zetten de tien mooiste op een rij.

Tags

  • #Top10Goals

Socials