Bekerwinst voor O16: 'Fijn om een gevecht te winnen'

De Ajacieden van de O16 waren na afloop van de gewonnen bekerfinale tegen FC Utrecht in extase. De spannende eindstrijd op sportcomplex de Toekomst eindigde in 3-2 dankzij een late treffer van Marley Alvarez Perez. Het feestgedruis verplaatste zich woensdagavond van het veld naar de kleedkamer. "We gaan deze overwinning écht goed vieren."

Tags

  • #AjaxO16

Socials

Gerelateerde artikelen

Hlbekerfinaleo16header

Highlights Ajax O16 - FC Utrecht O16 | Spannende eindstrijd

Ajax O16 heeft woensdagavond ten koste van FC Utrecht O16 de nationale beker gewonnen. Op sportcomplex de Toekomst waren de Ajacieden van trainer Frank Korpershoek met 3-2 te sterk voor de Domstedelingen. Marley Alvarez Perez groeide uit tot matchwinner door in de slotfase de winnende treffer voor zijn rekening te nemen.

Tags

  • #AjaxO16

Socials

Bekerwinstheader2

Ajax O16 wint nationale beker na enerverende finale

Ajax O16 heeft woensdagavond beslag gelegd op de nationale beker. De Ajacieden wonnen op sportcomplex de Toekomst nipt van de leeftijdsgenoten van FC Utrecht: 3-2. Pharell Nash, Miguel João da Silva en Marley Alvarez Perez maakten de Amsterdamse treffers.

Tags

  • #AjaxO16

Socials

Header O14

Ajax O14 verliest strijd om landelijk kampioenschap

Ajax O14 heeft zich dinsdagavond niet gekroond tot landelijke kampioen. De Ajacieden verloren de beslissingswedstrijd tegen PSV met 3-2. "We waren niet goed genoeg", stelde trainer Luc Stolker na afloop.

Tags

  • #AjaxO14

Socials