Restant RKC - Ajax op 6 december uitgespeeld

Bergwijn Rkc Aja 1920
Bergwijn Rkc Aja 1920

Het restant van de gestaakte wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax wordt op woensdag 6 december vanaf 20:00 uur uitgespeeld. Bij de resterende minuten van de wedstrijd is publiek toegestaan. Het duel werd afgelopen zaterdag definitief gestaakt nadat RKC Waalwijk-keeper Etienne Vaessen met ogenschijnlijk ernstig letsel van het veld moest na een zware botsing.

Tags

  • #rkcaja

Socials

Op het moment van staken had Ajax een 2-3-voorsprong. In Waalwijk scoorden Brian Brobbey, Steven Bergwijn en Steven Berghuis.

Vanwege de nasleep van de emotionele gebeurtenissen bij RKC Waalwijk – Ajax en het wedstrijdprogramma van Ajax lukte het niet om het restant meteen deze week uit te spelen, zo laat de KNVB woensdag weten. Er is vervolgens gekeken naar andere mogelijkheden om de wedstrijd eerder dan 6 december uit te spelen, maar die waren om diverse redenen niet haalbaar.

Gerelateerde artikelen

HL1920

Highlights RKC – Ajax | Intense avond in Waalwijk

Ajax ging zaterdagavond op bezoek bij RKC. De Ajacieden konden het duel in Waalwijk echter niet voltooien. De uitwedstrijd in Brabant werd vlak voor het einde van de reguliere speeltijd namelijk gestaakt vanwege een ernstige medische situatie rondom RKC-keeper Etienne Vaessen. De ploeg van Maurice Steijn stond op dat moment met 2-3 voor dankzij treffers van Brian Brobbey, Steven Bergwijn en Steven Berghuis.

Tags

  • #RKCAJA

Socials

Renschaandebal1920

In beeld | RKC - Ajax

Ajax speelt op dit moment de uitwedstrijd tegen RKC. Het staat 2-3. Voor Ajax scoorden Brian Brobbey, Steven Bergwijn en Steven Berghuis. In Waalwijk zijn de Ajacieden op jacht naar hun tweede seizoenszege in competitieverband. In dit artikel vind je de belangrijkste foto’s

Tags

  • #RKCAJA

Socials

Gorteravila1920

Duel in Waalwijk gestaakt na ernstige medische situatie rondom RKC-doelman

De wedstrijd RKC - Ajax is in de slotfase gestaakt na een medische situatie bij de doelman van de thuisploeg, Etienne Vaessen. De tussenstand was op dat moment 2-3 in het voordeel van de Amsterdammers. In overleg met de spelers van de thuisploeg werd besloten het duel niet te hervatten.

Tags

  • #RKCAJA

Socials