Duel in Waalwijk gestaakt na ernstige medische situatie rondom RKC-doelman

Gorteravila1920
Gorteravila1920

De wedstrijd RKC - Ajax is in de slotfase gestaakt na een medische situatie bij de doelman van de thuisploeg, Etienne Vaessen. De tussenstand was op dat moment 2-3 in het voordeel van de Amsterdammers. In overleg met de spelers van de thuisploeg werd besloten het duel niet te hervatten.

Tags

  • #RKCAJA

Socials

In Waalwijk kwamen de goals van Ajax op naam van Brian Brobbey, Steven Bergwijn en Steven Berghuis. Het is verder nog niet bekend wat er met het restant van de wedstrijd gebeurt.

Gerelateerde artikelen

Renschaandebal1920

In beeld | RKC - Ajax

Ajax speelt op dit moment de uitwedstrijd tegen RKC. Het staat 2-3. Voor Ajax scoorden Brian Brobbey, Steven Bergwijn en Steven Berghuis. In Waalwijk zijn de Ajacieden op jacht naar hun tweede seizoenszege in competitieverband. In dit artikel vind je de belangrijkste foto’s

Tags

  • #RKCAJA

Socials

Sutaloschrik1920

RKC - Ajax gestaakt bij 2-3-stand

De wedstrijd RKC - Ajax is diep in de tweede helft gestaakt bij een 2-3-stand. In dit liveblog lees je terug hoe de avond in Waalwijk verliep.

Tags

  • #RKCAJA

Socials

230929 Kenneth Taylor TEASER

Taylor richt blik op RKC-uit: 'Praten veel met elkaar'

Kenneth Taylor weet als geen ander dat Ajax op dit moment niet in een hele goede vorm steekt. "Voor geen enkele Ajacied is dit leuk. We moeten er zo snel mogelijk uit. Daar praten we veel over met elkaar." Er lang over nadenken is geen optie, want zaterdagavond staat alweer het volgende duel op het programma: RKC-uit. "We gaan ernaartoe om te winnen."

Tags

  • #RKCAJA

Socials