Rewind | Comeback in heerlijke Klassieker

We gaan nog één keertje terug naar de memorabele Klassieker. Een wedstrijd waarin Ajax zich terug wist te vechten van een 1-2-achterstand naar een 3-2-overwinning.

• #AJAFEY

• #AJAFEY

Antony Interview 880

'Alle emotie kwam eruit' | Antony na intense Klassieker

Antony werd zondag in de Klassieker verkozen tot King of the Match, mede dankzij zijn doelpunt in de slotfase van de wedstrijd. Na afloop spraken we met de Braziliaan en lieten we hem de beelden zien van zijn explosie van vreugde.

• #AJAFEY
  • #Antony

Licha1280

Highlights Ajax – Feyenoord | Meeslepend Klassieker-gevecht

Ajax heeft zondag voor de zesde keer op rij De Klassieker tegen Feyenoord gewonnen. In een meeslepende wedstrijd die niet groot was, maar wel alles in zich had, werd het uiteindelijk 3-2. Antony kroonde zich tot matchwinner met zijn goal in de 86e minuut.