Rijkhoff over juichen: 'Dacht doe eens iets geks'

Julian Rijkhoff en David Kalokoh loodsten Jong Ajax vrijdag langs Jong PSV. Het tweetal stond na afloop met een grote glimlach voor de camera. "Met Rijkhoff erbij speel ik weer vaker op mijn eigen positie. Hoe meer ik daar speel, hoe beter ik me voel."

Tags

  • #Rijkhoff
  • #Kalokoh

Socials

Rijkhoff ging na zijn doelpunt op een bal zitten. "Ik zag het bij Mohammed Kudus voorbijkomen en dacht doe eens iets geks." De spits was twee keer trefzeker vrijdag. Hij vond de eerste de mooiste. "Maar ze zaten er allebei lekker in. Ik geniet van mijn minuten die ik krijg, of het nu bij Ajax 1 is of bij Jong. Ik houd er rekening mee."

"Het was een leuke wedstrijd waarin ik mezelf wilde laten zien, dat is aardig gelukt denk ik", begint Kalokoh. "Ik heb lang niet gescoord en ik heb een lekker gevoel. De meeste mensen zagen dat ik er zin in had vandaag." De aanvaller speelt dit seizoen bij Jong Ajax. "De overstap vanuit de O18 was lastig. Met Rijkhoff erbij speel ik vaker op mijn eigen positie. Hoe meer ik daar speel, hoe beter ik me voel. De oude David komt weer een beetje terug, daar ben ik blij mee."

Gerelateerde artikelen

Kalokohheader1920

Kalokoh en Rijkhoff helpen Jong Ajax langs Jong PSV

Jong Ajax heeft de tweede zege op rij geboekt in de Keuken Kampioen Divisie. Op sportcomplex de Toekomst waren de beloften met ruime cijfers te sterk voor Jong PSV. Aan de hand van David Kalokoh en Julian Rijkhoff (2) werd het 3-0.

Tags

  • #JongAjax

Socials

YT Thumb ASK THE PRO

Ask the Pro met Vos | 'Álvarez en Tadic hebben mij toen geholpen'

In Ask The Pro stellen de teams van de Toekomst de meest uiteenlopende vragen aan een speler van Ajax 1. In deze zevende aflevering is het de beurt aan Ajax O14. Zij komen alles te weten over Silvano Vos. Wat kunnen ze onder andere leren van het spelen op zijn positie en wat is het grootste verschil tussen het spelen in Ajax 1 en de jeugdopleiding?

Tags

  • #AskThePro

Socials