Romée Leuchter versterkt Ajax Vrouwen

Leuchter2
Leuchter2

Romée Leuchter speelt volgend seizoen voor de Ajax Vrouwen. De twintigjarige aanvaller komt over van PSV Vrouwen en tekent in Amsterdam een contract dat ingaat op 1 juli 2021 en een looptijd kent van drie jaar, tot medio 2024.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Leuchter (Heerlen, 12 januari 2001) begon haar carrière bij CTO Zuid en tekende in 2019 een tweejarig contract bij PSV Vrouwen. In de halve finale van de KNVB Beker tegen Ajax Vrouwen maakte Leuchter de enige goal voor de Eindhovenaren. In de finale op 5 juni sleepte zij met PSV de bekerwinst binnen.

Ze liet na de ondertekening weten heel gelukkig te zijn met haar transfer naar Ajax. "Ik kijk er ontzettend naar uit hier te mogen voetballen en hoop prijzen te pakken. Ajax is een grote club en de speelstijl trekt me aan. Ik denk dat die ook goed bij mij past. Ik hoop veel doelpunten en assists te brengen en belangrijk te gaan worden voor het team."

Ook Daphne Koster, manager Ajax Vrouwen, is blij met de overgang van de aanvaller. "We zijn heel verheugd dat Romee naar Amsterdam komt. Ze is een talentvolle spits, is sterk in één-op-één-situatie en heeft de snelheid in haar spel. Haar grote kracht ligt in het zestienmetergebied, dit zijn allemaal kwaliteiten die haar heel goed bij Ajax doen passen."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Altelaarthumb

Jamie Altelaar versterkt Ajax Vrouwen

Ajax Vrouwen heeft overeenstemming bereikt met Jamie Altelaar. De 22-jarige verdediger komt over van sc Heerenveen Vrouwen en tekent in Amsterdam een contract dat loopt van 1 juli 2021 tot en met 30 juni 2022.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #Altelaar

Socials

Web Doorn Dijkstra

Dijkstra en Doorn verlengen bij de Ajax Vrouwen

Caitlin Dijkstra en Lisa Doorn blijven langer verbonden aan de Ajax Vrouwen. Dijkstra heeft haar contract met 1 seizoen verlengd. Doorn zette een handtekening onder een contract dat tot en met de zomer van 2022 loopt.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Vandermost

Van der Most en Eshly Bakker blijven bij de Ajax Vrouwen

Liza van der Most en Eshly Bakker blijven een jaar langer bij de Ajax Vrouwen. Hun contracten lopen door tot 2021. Van der Most mag met recht ‘Mrs. Ajax’ worden genoemd. De 26-jarige verdediger heeft de meeste wedstrijden voor de Ajax Vrouwen achter haar naam staan. Bakker begint ook alweer aan haar 7e seizoen in Amsterdam.

Tags

  • #Ajax Vrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl