Roos van der Veen nieuw bij Ajax Vrouwen

Roosvdveen Koster 1420
Roosvdveen Koster 1420

Ajax en Roos van der Veen hebben overeenstemming bereikt over éénjarig contract. De twintigjarige verdediger komt van sc Heerenveen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De geboren Friezin speelt sinds 2019 bij sc Heerenveen en is ook jeugdinternational bij het Nederlands team O19.  Zij tekent een contract van één seizoen met ingang van 1 juli 2022 tot en met 30 juni 2023. "Ik ben hier superblij mee", glunderde Van der Veen. "Ik wilde na dit seizoen graag een volgende stap maken en dat is gelukt. Ik ken hier al wel een aantal meiden, van sc Heerenveen en nationaal."

Manager Ajax Vrouwen Daphne Koster is blij met de nieuwe aanwinst. "We houden Roos al twee jaar nauwlettend in de gaten. Zij is een grote atletische verdediger met een goede inspeelpass, die goed positie kan kiezen. Nu is zij klaar voor de volgende stap in haar carrière."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Leuchterjuichen1280

Verslag | Leuchter pakt Ajax Vrouwen bij de hand tegen vv Alkmaar

De Ajax Vrouwen hebben in de tweede helft het verschil gemaakt tegen vv Alkmaar in het duel in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Na een doelpuntloze eerste helft, schoot Romée Leuchter met twee doelpunten de Ajax Vrouwen langs de Noord-Hollandse tegenstander.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials