Samenvatting Ajax O17 - AZ | Ajacieden geven twee keer voorspong weg

Ajax O17 is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om van AZ O17 te winnen. De ploeg van Yuri Rose kwam op sportcomplex de Toekomst twee keer op voorsprong, maar verloor uiteindelijk met 2-3 van de leeftijdsgenoten uit Alkmaar. Het gat tussen koploper AZ en Ajax bedraagt na deze nederlaag acht punten.

Tags

  • #AjaxO17

Socials

Gerelateerde artikelen

Blikopdetoekomstheader

Blik op de Toekomst | Ajax O17 verliest topper, O11 en O12 halen hard uit

Een weekend vol jeugdvoetbal. De Ajax-jeugd kwam ook deze zaterdag weer volop in actie. Zo werden er onder meer zeven jeugdwedstrijden, waaronder de topper tussen Ajax O17 en AZ O17, afgewerkt op sportcomplex de Toekomst. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Still De Ligt 4

De Ligt trots op eigen Cruyff Court: 'Droom die uitkomt'

“Het is een droom die uitkomt. Dat er zoveel mensen en kinderen naar toe zijn gekomen, is natuurlijk fantastisch.” Matthijs de Ligt was onlangs voor even terug in de regio Amsterdam. In zijn geboorteplaats Abcoude werd een naar hem vernoemd Cruyff Court feestelijk geopend met een wedstrijd tussen Ajax O9 en Abcoude O9. “Ik heb hier vroeger altijd gevoetbald met mijn vrienden. we noemden het altijd het Ronald de Boer-veldje, want die woonde hier in de buurt. Dat ik het nu mag omtoveren tot het Matthijs de Ligt Cruyff Court is geweldig.”

Tags

  • #DeLigt

Socials