Samenvatting NAC - Jong Ajax

Jong Ajax en NAC hielden elkaar vrijdagavond in evenwicht. In Breda werd het 1-1. De ploeg van Dave Vos kwam nog wel op voorsprong na een knappe goal van Mika Godts. Na een foutje in de Amsterdamse verdediging maakte de thuisploeg in de tweede helft nog gelijk.

Godts1920 2

Verslag | Jong Ajax en NAC delen punten in Breda

Jong Ajax heeft één punt overgehouden aan het uitduel met NAC Breda. De Amsterdamse beloften speelden met 1-1 gelijk in het Rat Verlegh Stadion. Mika Godts schoot de Ajacieden in de eerste helft op voorsprong, maar na rust kwam de thuisploeg langszij.