Samenvatting VVV - Jong Ajax

Het uitduel met VVV-Venlo heeft vrijdagavond geen punten opgeleverd voor Jong Ajax. De ploeg van Dave Vos was enkele keren dicht bij een treffer, maar scoorde niet. Het werd 2-0 voor de thuisploeg.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Header VVV Jong Ajax

Verslag | Frustrerende avond voor Jong Ajax in Venlo

Jong Ajax heeft vrijdagavond in speelronde 37 van de Keuken Kampioen Divisie verloren op bezoek bij VVV-Venlo. Nadat de Amsterdammers drie keer het houtwerk raakten, waren het de Venlonaren die wel scoorden: 2-0.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Rodahl1920

Samenvatting Jong Ajax - Roda JC

Jong Ajax heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Roda JC. De Amsterdamse beloften speelden op sportcomplex de Toekomst met 1-1-gelijk tegen de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Dave Vos maakte een vroege achterstand goed dankzij een fraaie treffer van Silvano Vos.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Helmond1920

Samenvatting Helmond Sport - Jong Ajax

Het is Jong Ajax vrijdagavond niet gelukt om een resultaat te boeken in Brabant. De ploeg van Dave Vos stond na 65 minuten met 3-0 achter op bezoek bij Helmond Sport. In de slotfase redde Tristan Gooijer de Amsterdamse eer. Het uitduel in de Keuken Kampioen Divisie eindigde in 3-1.

Tags

  • #JongAjax

Socials