Schenkel: 'Hebben ons ontwikkeld binnen het tweeluik'

De reactie van trainer Danny Schenkel na Bayern München - Ajax Vrouwen (3-0). De trainer was ontevreden over de manier hoe de goals werden weggegeven, maar content met het spel van zijn ploeg tegen de sterke Duitsers.

Tags

  • #UWCL
  • #BAYAJA

Socials

Hoe zijn ploeg de kansen en goals weggaf zat Schenkel niet lekker. Het vertoonde veldspel bood echter wel degelijk perspectief. "Ten opzichte van vorige week zijn we veel meer aan het voetballen toegekomen. We hebben het tactisch iets anders aangepakt. Van daaruit konden we vaker de vrije man vinden en gevaarlijk worden. Dan zie je dat je ook mee kan met dit Bayern."

Trots
Schenkel schetste na afloop in de kleedkamer dan ook het dubbele gevoel waar hij mee zat. "Ik heb ze verteld dat ik begrijp dat ze teleurgesteld zijn en dat ik dat zelf ook ben. Zeker over de manier waarop ze de goals weggaven en dat dat op dit niveau niet mag."

"Maar ook dat we wel trots mogen zijn op wat we hebben laten zien vandaag en vorige week. We speelden tegen een Europese topploeg en we zijn niet weggepoetst maar keurig over eind zijn gebleven."

"Je neemt eruit mee dat je je hebt ontwikkeld binnen dat tweeluik", besluit de trainer. "En dat je vandaag een heel ander Ajax hebt gezien, dat erbij momenten goed tussendoor heeft gespeeld. En dat goed heeft geduelleerd en kansen heeft gecreëerd."

Tags

  • #UWCL
  • #BAYAJA

Socials

Gerelateerde artikelen