Dick Schoenaker neemt afscheid van de bestuursraad

Copyright Proshots 219072
Copyright Proshots 219072

Dick Schoenaker heeft deze week afscheid genomen als lid van de bestuursraad, waar hij vanaf 2011 deel van uitmaakte. Tijdens zijn afscheid werd hij benoemd tot lid van verdienste van Ajax.

Tags

  • #Schoenaker
  • #Bestuursraad

Socials

Marc Stuut wordt de opvolger van Schoenaker. De bestuursraad bestaat verder uit Frank Eijken (voorzitter), Ruud Haarms, Wendy Nagel, Cees van Oevelen, Jan Buskermolen en Maarten Oldenhof. 

Schoenaker was 9 jaar speler van Ajax 1, werd maar liefst 6 keer landskampioen en won 2 keer de beker. Hij speelde daarna ook nog 12 seizoenen in het zaterdagelftal van de Ajax-amateurs en was jarenlang teammanager van Jong Ajax. Daarnaast was hij bestuurslid van Lucky Ajax en zat hij twee perioden in de Ledenraad.

Tags

  • #Schoenaker
  • #Bestuursraad

Socials

Gerelateerde artikelen

Scheutjens

Scheutjens keeperstrainer van Ajax

Ajax heeft met Anton Scheutjens overeenstemming bereikt om de keeperstrainer van Ajax 1 te worden. De inwoner van Someren komt over van Almere City FC en tekent een tweejarig contract.

Tags

  • #Scheutjens

Socials

CFO

Van megatransfer tot coronacrisis: debuutjaar van uitersten voor Susan Lenderink

Op haar 1e werkdag kreeg ze van Edwin van der Sar een berichtje. “Never a dull moment bij Ajax”, schreef de algemeen directeur. Het bleek een vooruitziende blik, want saai werd het geen moment voor Susan Lenderink. De financieel directeur (42) was afgelopen week 1 jaar in dienst bij Ajax. Van een rustige instap bleek geen sprake, maar toch overheerst het positieve gevoel. “Ik heb mijn draai gevonden.”

Tags

  • #SusanLenderink

Socials