Schreuder selecteert 29 spelers voor De Lutte

Header2
Header2

Traditiegetrouw opent Ajax de eerste fase van de voorbereiding met een trainingskamp in De Lutte. Komende week krijgen een kleine dertig Ajacieden de kans om zich in de kijker te spelen. De nieuwe Ajax-coach Alfred Schreuder neemt namelijk 29 spelers mee.

Tags

  • #PreSeason
  • #DeLutte

Socials

In de gemeente Overijssel ontbreken nog de spelers die in juni interlandverplichtingen hadden. Wel zijn diverse jeugdige talenten van de partij: Olivier Aertssen, Tristan Gooijer, Eskild Dall, Jaydon Banel, Jay Enem, Sten Kremers en Julian Brandes. De selectie kent ook de nodige spelers die vorig seizoen nog waren uitgeleend: onder meer Lisandro Magallán, Kik Pierie en Hassane Bandé.

Ajax speelt deze week twee oefenduels: dinsdagavond tegen Meppen (18:00) en zaterdag tegen Paderborn (13:00).

De selectie:
Remko Pasveer
Jay Gorter
Maarten Stekelenburg
Perr Schuurs
Sean Klaiber
Kik Pierie
Lisandro Magallán
Mohamed Ihattaren
Hassane Bandé
Youri Regeer
Kian Fitz – Jim
Sontje Hansen
Naci Ünüvar
Youri Baas
Ar'jany Martha
Patrickson Delgado
Anass Salah-Eddine
Christian Rasmussen
Amourricho van Axel Dongen
Terrence Douglas
Donny Warmerdam
Giovanni
Olivier Aertssen
Tristan Gooijer
Eskild Dall
Jaydon Banel
Jay Enem
Sten Kremers
Julian Brandes

Gerelateerde artikelen

Unuvar I 880

Training Day | Ajacieden terug op het veld

De eerste oefensessie van de voorbereiding op het seizoen 2022/2023 is een feit. De Ajacieden trainden voor het eerst onder leiding van Alfred Schreuder op sportcomplex de Toekomst. Een gemixte groep met jongens van Ajax 1 en Jong Ajax stond vrijdag op het veld.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Schreuderpresentatie12

Zo ziet de technische staf van Ajax 1 er komend seizoen uit

Nu Alfred Schreuder deze week officieel van start is gegaan met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen, kan Ajax ook melden dat de technische staf helemaal rond is. Samen met Michael Reiziger heeft Schreuder in assistent-trainer Matthias Kaltenbach, die per direct overkomt over van TSG Hoffenheim, een nieuw gezicht in de technische staf.

Tags

  • #2022/2023

Socials

Thumb 880

Alfred Schreuder: 'Ik heb er ongelofelijk veel zin in'

Alfred Schreuder is na drie jaar terug bij Ajax. Toen als rechterhand van Erik ten Hag, nu als hoofdcoach van de regerend landskampioen. In een eerste interview in zijn nieuwe rol vertelt Schreuder over zijn plannen voor komend seizoen met Ajax. "Als trainer wil ik begrijpen hoe de mens achter een speler in elkaar zit."

Tags

  • #Schreuder

Socials