Seizoen 2022/2023 voorbij voor keeper Van Eijk

Eijk Regina Van Header 1280 2022 04 24 Excelsior Ajax Vr 0017 (1)
Eijk Regina Van Header 1280 2022 04 24 Excelsior Ajax Vr 0017 (1)

Voor Regina van Eijk is het seizoen 2022/2023 afgelopen. De keeper in de selectie van de Ajax Vrouwen raakte eerder dit voetbaljaar zwaar geblesseerd aan haar knie tijdens een training. Van Eijk werd afgelopen maandag geopereerd. De ingreep was succesvol, maar ze komt dit seizoen niet meer in actie. De Ajacied richt zich volledig op haar herstel.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #VanEijk

Socials

Van Eijk maakte op 8 oktober 2021 haar debuut bij de Ajax Vrouwen. De goalie had die dag een basisplaats tegen VV Alkmaar. De vervanger van de geblesseerde Lize Kop besloot haar eerste optreden direct met een clean sheet. Ajax won de wedstrijd met 5-0. De Ajacied keepte ook de overige duels in het seizoen 2021/2022. Daarbij kwam ze bovendien in actie in de gewonnen bekerfinale.

Gerelateerde artikelen

Header HL 1280 (1)

Highlights Ajax Vrouwen – sc Heerenveen | Hattrick voor Hoekstra

De Ajax Vrouwen boekten zondag een ruime zege op sc Heerenveen in de Azerion Eredivisie Vrouwen. Tiny Hoekstra was driemaal trefzeker op de Toekomst. De overige Amsterdamse treffers kwamen van Sherida Spitse, Victoria Pelova, Nikita Tromp en Romée Leuchter.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header 1280

Verslag | Ajax Vrouwen winnen op overtuigende wijze van sc Heerenveen

De Ajax Vrouwen hebben zondag ook de tweede wedstrijd in de Azerion Vrouwen Eredivisie winnend afgesloten. Op sportcomplex de Toekomst werd sc Heerenveen met grote cijfers verslagen: 7-0. Tiny Hoekstra (3), Sherida Spitse, Victoria Pelova, Nikita Tromp en Romée Leuchter waren trefzeker.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Van Eijk Talent 1280

Van Eijk Talent van het Jaar bij de Ajax Vrouwen

Naast Romée Leuchter heeft ook Regina van Eijk het seizoen afgesloten met een prijs. De goalie van de Ajax Vrouwen is verkozen tot Talent van het Jaar. Ook deze onderscheiding wordt toegekend door de Ajax-supporters en technische staf.

Tags

  • #VanEijk

Socials