Seizoen Jonna van de Velde voorbij

Jonna
Jonna

Jonna van de Velde komt dit seizoen niet meer in actie voor de Ajax Vrouwen. De negentienjarige middenvelder raakte vorige week tijdens een training geblesseerd aan haar knie.

Tags

  • #VandeVelde

Socials

De Noordwijkerhoutse is maandag geopereerd en zal zich nu richten op haar herstel. Hoe lang dit duurt is nog niet duidelijk, wel is zeker dat zij dit seizoen geen wedstrijd meer zal spelen.

Van de Velde verlengde afgelopen zomer haar contract bij Ajax met twee jaar. Ze kwam dit seizoen vijftien keer in actie voor de Ajax Vrouwen en scoorde drie keer.

Tags

  • #VandeVelde

Socials

Gerelateerde artikelen

Van De Velde

Van de Velde: ‘Denk dat we het oké hebben gedaan’

Jonna van de Velde hield een redelijk gevoel over aan de start van de UEFA Women’s Champions League tegen Bayern München (1-3). “Je ziet wel echt hoe goed ze zijn, vooral in de omschakeling zijn ze heel gevaarlijk. Ik denk dat we het oké hebben gedaan. Daar kunnen we wel trots op zijn.”

Tags

  • #UWCL
  • #AJABAY

Socials

dedicated-jonna-van-de-velde

#DEDICATED - Jonna van de Velde

Jonna van de Velde is een van de opkomende talenten bij Ajax. Met haar gaan we terug naar de plek waar haar carrière begon: VVSB in Noordwijkerhout. Een portret waarin ze vertelt over de weg naar de top en haar dromen voor de toekomst.

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl