Seizoenkaarten Ajax Vrouwen razendsnel uitverkocht

Seizoenkaart Uvk 1280
Seizoenkaart Uvk 1280

De seizoenkaarten bij de Ajax Vrouwen zijn een waar succes gebleken. Alle beschikbare kaarten waren dinsdag binnen zes uur uitverkocht.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Het was dit jaar voor het eerst dat supporters een seizoenkaart konden aanschaffen voor thuiswedstrijden van de Ajax Vrouwen. Dinsdag vanaf 12:00 uur ging de verkoop van start. Rond de avond waren alle kaarten uitverkocht.

Als seizoenkaarthouder heb je een vaste zitplaats bij thuiswedstrijden in de Eredivisie Vrouwen die op het hoofdveld worden gespeeld. Wanneer een overige wedstrijd op Veld 1 van sportcomplex de Toekomst wordt gespeeld, dan heb je ook recht op toegang tot deze wedstrijd. De seizoenkaart wordt enkel per mobile ticket verstrekt en geeft geen toegang tot internationale wedstrijden of oefenwedstrijden.

Ondanks dat alle seizoenkaarten zijn uitverkocht vindt er bij iedere thuiswedstrijd van de Ajax Vrouwen nog steeds een losse kaartverkoop plaats.

Ajax Vrouwen Seizoenkaart Uitverkocht 1080X1080 Copy

Gerelateerde artikelen

Header Kop 1280

Kop is blij om terug te zijn: 'Het was echt genieten'

Lize Kop moest vorig seizoen vanaf de zijlijn toekijken vanwege een zware blessure. In Denemarken maakte de 24-jarige keeper in de eerste voorronde van de UEFA Women's Champions League tegen Kristianstads DFF haar officiële rentree. We spraken haar tijdens de trip. "Ik had er zo lang op gewacht, een lekker moment."

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #Kop

Socials