Seizoensoverzicht Ajax Vrouwen | UWCL-succes en bekerwinst

Het seizoen 2023/2024 van de Ajax Vrouwen is er een voor in de geschiedenisboeken. De Amsterdammers reikten tot de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League en wonnen de KNVB Beker. We blikken samen met trainer Suzanne Bakker en sterkhouder Kay-Lee de Sanders terug op het memorabele jaar.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajax Vrouwen Doc

Ajax Doc | 'From her story to history'

Een uniek seizoen, een unieke documentaire. De Ajax Vrouwen beleefden een geweldig avontuur in de UEFA Women's Champions League. Alle deuren gingen open en wij kregen 'all access'. In een prachtig seizoen waarin records werden gebroken en geschiedenis werd geschreven waren wij erbij: 'From her story to history'.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Spitsespelervanhetjaar

Spitse verkozen tot Speler van het Jaar bij de Ajax Vrouwen

Sherida Spitse is uitgeroepen tot Speler van het Jaar bij de Ajax Vrouwen. De aanvoerder mag deze prijs voor het tweede jaar op rij in ontvangst nemen. De Speler van het Jaar wordt toegekend door de Ajax-supporters en de technische staf.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Yohannestalentvanhetjaar

Yohannes verkozen tot Talent van het Jaar bij de Ajax Vrouwen

Lily Yohannes is uitgeroepen tot Talent van het Jaar bij de Ajax Vrouwen. Daarmee is de zestienjarige Ajacied de opvolger van Isa Kardinaal, die deze prijs vorig jaar in ontvangst nam. Het Talent van het Jaar wordt toegekend door de technische staf.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials