Ajax Doc | 'From her story to history'

Een uniek seizoen, een unieke documentaire. De Ajax Vrouwen beleefden een geweldig avontuur in de UEFA Women's Champions League. Alle deuren gingen open en wij kregen 'all access'. In een prachtig seizoen waarin records werden gebroken en geschiedenis werd geschreven waren wij erbij: 'From her story to history'.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajaxdocfromherstorytohistorythumb

Unieke documentaire over Ajax Vrouwen vrijdag in première

Een uniek seizoen voor de Ajax Vrouwen vraagt om een unieke documentaire. Vanaf minuut één gingen alle deuren open bij de Ajax Vrouwen tijdens hun avontuur in de UEFA Women's Champions League. In wat achteraf een fantastisch seizoen bleek te zijn, werden records gebroken en geschiedenis geschreven. Juist in dat seizoen kreeg Ajax 'all access' tot de vrouwentak. 'From her story to history' gaat vrijdagavond 24 mei in première op onze eigen kanalen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Leuchtertop10goalsajaxvrouwen

Top 10 Goals | Ajax Vrouwen 2023/2024

De Ajax Vrouwen hebben een memorabel seizoen afgesloten met de zesde beker in de clubgeschiedenis. De Ajacieden van trainer Suzanne Bakker maakten tal van doelpunten op nationaal én internationaal podium. Wij zetten de tien mooiste van het seizoen 2023/2024 op een rij.

Tags

  • #Top10Goals

Socials