Signeersessie met Jari Litmanen zaterdag in Ajax Fanshop ArenA

Litmanen Signeer 1280
Litmanen Signeer 1280

Jari Litmanen is zaterdag aanwezig in de Ajax Fanshop bij de Johan Cruijff ArenA voor een signeersessie. Het clubicoon signeert tussen 10:00 uur en 12:30 uur het boek 'Het Ajax Shirt - De glorie van rood & wit'.

Tags

  • #Litmanen

Socials

In het boek wordt de historie van het prachtige Ajax-shirt in woord en beeld uitgelicht. Er komen in de uitgave van Kick uitgevers honderden gedragen wedstrijdshirts voorbij. Over elk tricot valt een bijzonder verhaal te vertellen.

In juni eerder dit jaar schitterde de Fin ook al in de Ajax Fanshop om het boek te signeren. Vanwege de succesvolle eerste sessie komt Litmanen dit keer opnieuw naar de Fanshop naast de Johan Cruijff ArenA.

Het prachtige boek is ook te verkrijgen in de Online Ajax Fanshop.

Gerelateerde artikelen

Litmanen Knuffel 1280

Litmanen over zijn twee grote liefdes: 'Ajax en Liverpool lijken op elkaar'

Met zijn handen druk gebarend en gericht op de tribune doceert hij Davy Klaassen op Anfield. Trainer Alfred Schreuder luistert aandachtig mee. Even daarvoor komen Richard Witschge en Maarten Stekelenburg richting de zijlijn van het veld in Liverpool voor een ontmoeting met Jari Litmanen. Een dag voor het UEFA Champions League-duel op Anfield is Litmanen een gewilde gesprekspartner. Nog altijd een held in Amsterdam en nog altijd geliefd in Liverpool.

Tags

  • #UCL
  • #AJALIV
  • #Litmanen

Socials