Slotbijeenkomst met partnerclubs: 'Opleiden zit in Ajax' DNA'

Na een jaar van leren en ontwikkelen sloot de Ajax Coaching Academy afgelopen zondag het jaar af met de partnerclubs en verschillende Ajax-medewerkers. Verschillende cursisten van partnerclubs ontvingen zondag hun certificaat na hun Ajax-opleiding. "Amateurclubs vormen de fundering voor onze jeugdspelers."

Tags

  • #ACA

Socials

Gerelateerde artikelen

Slotbijeenkomst1920

Opleiden, Ajax en partnerclubs vormen driehoek: 'Filosofie van Ajax omarmen'

"Ajax wil graag aan de top van de voetbalpiramide staan, maar ook zijn verantwoordelijkheid nemen voor de rest van de piramide." In één krachtige zin vatte het hoofd van de Ajax Coaching Academy Corné Groenendijk de slotbijeenkomst samen van Ajax' opleidingsjaar. Zondag werd er op sportcomplex de Toekomst gezamenlijk met partnerclubs en Ajax-medewerkers teruggekeken op een jaar van leren, ontwikkelen en presteren.

Tags

  • #ACA

Socials

Schalenavond 2024

Reportage | Schalenavond Ajax-jeugd

Op sportcomplex de Toekomst stond maandagavond de jaarlijkse schalenavond op het programma. Naast de uitreiking van de prestigieuze Abdelhak Nouri Trofee, werden de kampioenen gehuldigd met een welverdiende schaal en afscheid genomen van spelers die Ajax gaan verlaten. Wij waren aanwezig op deze mooie avond en spraken met Directeur Voetbal Marijn Beuker en de winnaar van de Abdelhak Nouri Trofee: Lucas Jetten.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Siem De Jong Teamfoto

Team van Toen | Siem de Jong: 'Deze foto gaat naar Vertonghen'

Siem de Jong begint te lachen nadat hij de kampioensfoto van Ajax A1 uit het seizoen 2005/2006 in zijn handen krijgt. "Het zijn grappige foto’s die je hebt meegenomen. Ik herken veel van die jongens. De laatste wedstrijden van het seizoen mocht ik meedoen met de A1, zelfs het kampioensduel."

Tags

  • #TeamvanToen

Socials