Slowaak Kružliak fluit Lille - Ajax

Kruzliak1280
Kruzliak1280

De Slowaak Ivan Kružliak fluit donderdag de wedstrijd Lille - Ajax in de UEFA Europa League. Hij wordt in Frankrijk geassisteerd door zijn landgenoten Tomaš Somolani en Branislav Hancko. De Duitser Marco Fritz is de VAR. De aftrap van het heenduel in de zestiende finale van het Europese bekertoernooi is om 21.00 uur.

Tags

  • #LILAJA

Socials

De Slowaakse arbiter floot Ajax in de afgelopen jaren vier keer eerder. Twee keer in de voorronde van de UEFA Champions League (tegen Standard Luik en Rapid Wien) en twee keer in de Europa League (tegen Celta de Vigo en FC Kopenhagen).

Onderlinge confrontatie
De ploeg van Erik ten Hag kwam Lille vorig seizoen ook al tegen in Europees verband. Toen won Ajax tweemaal in de Champions League. In Frankrijk werd het 0-2. In eigen huis wonnen de Amsterdammers met 3-0.

Tags

  • #LILAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

2019 09 17 Ajax Lille 035

Ajax loot Lille in de UEFA Europa League

Ajax speelt in de zestiende finale van de UEFA Europa League tegen Lille. Die Franse ploeg kwam maandagmiddag uit de koker bij de loting in het Zwitserse Nyon.

Tags

  • #UEL

Socials

Ziyech1280

Top 10 Goals | Op Franse bodem

Ajax speelt donderdag in Frankrijk de heenwedstrijd in de zestiende finale van de UEFA Europa League tegen Lille. De Amsterdammers maakten in het verleden een paar schitterende doelpunten op Franse bodem. Dit zijn de tien mooiste.

Tags

  • #Top10Goals

Socials