Special bij zestigste verjaardag Frank Rijkaard

Rijkaard 1420
Rijkaard 1420

Ajax- en voetbalicoon Frank Rijkaard viert vrijdag zijn zestigste verjaardag. Om stil te staan bij die mijlpaal heeft Ajax TV zestig mooie, legendarische en onvergetelijke momenten uit zijn Ajax-carrière verzameld.

Tags

  • #Rijkaard

Socials

De zestig highlights van de man die liefst 337 officiƫle duels als Ajacied speelde, zijn woensdagavond om 21:30 uur te zien op ESPN 1. Vrijdag zijn de hoogtepunten te zien op de Ajax-kanalen.

Gerelateerde artikelen

Cruijffstandbeeld

Ajax-supporters onthullen samen met Frank Rijkaard standbeeld voor Johan Cruijff

Frank Rijkaard en een afvaardiging van Ajax-supporters hebben vrijdagmiddag een standbeeld van Johan Cruijff onthuld. Het levensgrote bronzen beeld staat bij de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA en is ontworpen door kunstenaar Hans Jouta. Het beeldhouwwerk is tot stand gekomen door een inzamelingsactie onder supporters op initiatief van de Ajax Supporters Delegatie.

Tags

  • #JohanCruijff

Socials

Blind Sar F De Boer Thumb

Ajax Doc | '1995 - We are the Champions'

Op 24 mei 1995 vierden de Ajacieden de vierde triomf van de club als kampioen van Europa. In de documentaire '1995 - We are the Champions' blikken verschillende clubiconen terug op een magisch voetbaljaar.

Tags

  • #UCL

Socials

Praag Michael Van 75 900

Ajax' erevoorzitter Michael van Praag 75 jaar

Michael van Praag maakte heel veel mee als voorzitter van Ajax. Naast talloze hoogtepunten ook enkele dieptepunten. Onder zijn leiding won de Amsterdamse club in de jaren negentig alles wat maar te winnen viel. Een andere mijlpaal was de realisering van de ArenA in 1996. Op deze woensdag bereikt hij een nieuwe mijlpaal: Van Praag viert zijn 75e verjaardag. De erevoorzitter kan trots terugblikken op een rijk Ajax-leven.

Tags

  • #VanPraag

Socials