Spitse: 'We voetballen allemaal om prijzen te pakken'

De Ajax Vrouwen strijden zaterdagmiddag met FC Twente om de Supercup. Trainer Suzanne Bakker en aanvoerder Sherida Spitse blikken vooruit op het heerlijke affiche. "De wedstrijd tegen Olympique Lyon geeft veel vertrouwen."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Het duel met de Franse grootmacht was de laatste wedstrijd van de voorbereiding. "We hebben met lef en durf daar opgebouwd en diverse kansen gecreƫerd. Dat geeft een enorm goed gevoel", erkende Bakker nogmaals.

Ook Spitse genoot van het spel van de ploeg. "We speelden met overtuiging. We hebben een aantal goede momenten gehad binnen de wedstrijd. Het is wel lekker dat je de voorbereiding zo afsluit."

Zowel Bakker als Spitse zijn vooral nieuwsgierig naar de wedstrijd om de Supercup tegen FC Twente. "Daar gaat het om een prijs. We willen de wedstrijd graag winnen. FC Twente heeft een nieuwe groep, net zoals wij. Het is wel gewoon een prijs die we willen winnen. Dan kriebelt het wel gewoon weer", blikte Bakker vooruit.

Gerelateerde artikelen

Leuchterdoelpunt1920

Verslag | Knappe oefenoverwinning Ajax Vrouwen in Lyon

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagmiddag een knappe overwinning geboekt in de voorbereiding op seizoen 2023/2024. In Frankrijk wonnen de vrouwen van Europese grootmacht Olympique Lyon. Dankzij twee treffers van Romée Leuchter eindigde het duel in een 1-2 overwinning voor de ploeg van Suzanne Bakker.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Koster1920

On This Day | Ajax Vrouwen winnen eerste officiële wedstrijd ooit

Exact elf jaar geleden, op 24 augustus 2012, speelden de Ajax Vrouwen hun eerste officiële wedstrijd ooit. De Ajacieden ontvingen sc Heerenveen op een volgepakt sportcomplex de Toekomst. Desiree van Lunteren en Babiche Roof loodsten hun ploeg die avond naar een 2-0-overwinning.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials