Streep door UEFA Youth League

Ajaxo19verliest
Ajaxo19verliest

De UEFA Youth League is voor dit seizoen geannuleerd. De Europese voetbalbond heeft vanwege de coronacrisis een streep gezet door het prestigieuze jeugdtoernooi. Ajax O18 zou het begin maart in de eerste knock-outronde opnemen tegen het Russische Krasnodar.

Tags

  • #UYL
  • #AjaxO18

Socials

In een statement laat de UEFA weten dat clubs tegen de reisrestricties aanlopen die door de nationale regeringen zijn afgegeven. Daarnaast geeft de bond aan dat de gezondheid en veiligheid van de mensen die aan het toernooi meedoen prioriteit heeft. ‘Tot onze spijt moeten we concluderen dat de voorwaarden om de UEFA Youth League te herstarten niet mogelijk zijn in de huidige situatie.’

Het jeugdtoernooi kende dit seizoen al een andere opzet vanwege de wereldwijde pandemie. Waar er normaal gesproken eerst een poulefase werd gespeeld, zou de Youth League dit seizoen alleen bestaan uit een serie van knock-outrondes over slechts één duel.

Tags

  • #UYL
  • #AjaxO18

Socials

Gerelateerde artikelen

Heitinga1280

Ajax O18 traint hard door: 'Compliment naar de club'

Ajax O18 traint flink door ondanks dat er in de competitie de komende tijd niet gespeeld zal worden vanwege het coronavirus. "De dagen zijn zeker iets anders", ondervindt ook Ajax O18-trainer John Heitinga.

Tags

  • #AjaxO18

Socials