Sulejmani: 'De tijd bij Ajax was heel bijzonder'

Ajax komt donderdag in de Europa League-wedstrijd tegen Young Boys een oude bekende tegen: Miralem Sulejmani. De Serviër speelde in het verleden vijf jaar voor de Amsterdammers, een tijd waaraan hij mooie herinneringen heeft overgehouden.

Tags

  • #Sulejmani

Socials

"Het is een speciale wedstrijd voor mij", zo laat de buitenspeler weten. "Sinds de loting heb ik heel veel zin in de wedstrijden en ook om terug te keren naar de Johan Cruijff ArenA. Het worden twee moeilijke wedstrijden, maar we zijn heel gemotiveerd en willen in de ArenA ons beste voetbal spelen." 

Sulejmani is blij terug te keren in Amsterdam. "Ik hoopte er altijd al op om mijn oude clubs tegen te komen. Ik kreeg de eerste informatie van mijn zus, toen we nog in het vliegtuig terug uit Leverkusen zaten. Toen we waren geland, vertelde zij mij dat we Ajax hadden geloot." 

Dusan Tadic
Tegen Ajax komt Sulejmani een landgenoot tegen in de persoon van Dusan Tadic. De aanvaller kijkt uit naar de aanstaande ontmoeting. "We zijn samen opgegroeid en speelden samen in het nationale team. Ik heb heel veel zin om hem en mijn oude teamgenoten weer te zien." 

Gerelateerde artikelen

Klaassen1280 (1)

Klaassen over groep: 'We hebben een sterke teamspirit'

Davy Klaassen blikt terug op de afgelopen weken waarin Ajax een goede reeks wist neer te zetten. De Amsterdammers zijn maar liefst negentien wedstrijden ongeslagen. Verder spreekt Klaassen over de voorselectie van Maarten Stekelenburg en blikt hij vooruit op de UEFA Europa League-wedstrijd van donderdag tegen Young Boys, waar ook oude bekende Miralem Sulejmani speelt.

Tags

  • #Klaassen

Socials

Guidascheidsrechter

Italiaan Guida fluit Ajax - Young Boys

De Italiaan Marco Guida fluit donderdag Ajax - Young Boys in de UEFA Europa League. Hij wordt geassisteerd door zijn landgenoten Ciro Carbone en Giorgio Peretti. Massimiliano Irrati is de VAR. Het duel in de Johan Cruijff ArenA begint om 18:55 uur.

Tags

  • #UEL
  • #AJAYB

Socials